אוכל
אוכל

פיתה עם קציצות לוקוס ברוטב מטבוחה

קציצות דגים עסיסיות ברוטב מטבוחה מרוקאי חריף. ובמקום חלה לניגוב, שמים הכל בפיתה

|מאסטר שף| פורסם16:15
פיתה עם קציצות לוקוס ברוטב מטבוחה (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת
Rating:4.716reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

למטבוחה:

  • 8 עגבניות
  • 2 פלפל חריף
  • 5 שיני שום
  • מעט שמן
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כפית פפריקה מתוקה בשמן

לקציצות:

  • חצי קילו לוקוס טחון
  • חצי צרור כוסברה
  • 3 שיני שום
  • בצל בינוני
  • כף קמח רגיל
  • מלח
  • פלפל
  • קורט כמון
  • קורט כורכום

אופן ההכנה:

1מכינים את המטבוחה: מקלפים את העגבניות, חותכים לקוביות ושמים בתוך סיר.

2מחממים על להבה גבוהה ומוסיפים לסיר פלפל חריף קצוץ ושום קצוץ. ממשיכים בבישול עד שהמים מתאדים. מוסיפים קצת שמן, מלח, פלפל ופפריקה ומערבבים.

3מכינים את הקציצות: טוחנים את הלוקוס. בנפרד טוחנים את הכוסברה השום והבצל ומערבבים עם הלוקוס הטחון.

4מוסיפים מעט קמח ומתחילים לערבב הכל ביחד לעיסה אחידה. אם צריף עוד קצת קמח, מוסיפים.

5מוסיפים מלח, פלפל, כמון וכורכום. מערבבים היטב.

6יוצרים מהעיסה קציצות ומוסיפים לסיר אחרי שהמטבוחה מוכנה, מבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il