
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את הבצל בסגול לרצועות וקוצצים את הכוסברה והנענע גס. 2מפרקים את התפוז והלימון לפלחים קטנים. 3מכינים את הרוטב: שמים רוטב דגים בקערה ומערבבים עם הסוכר והמים. מוסיפים שום, ג'ינג'ר ומיץ ליים ומערבבים. טועמים ומוסיפים סוכר אם צריך. מוסיפים צ'ילי חריף שלם ומנחים בצד כחצי שעה לספיגת טעמים. 4חותכים את הסלמון לקוביות. 5מערבבים את הרוטב עם הירקות והסלמון. 6מסדרים על צלחת ומעל מפזרים את הקשיו לקישוט. מוסיפים צנונית לקישוט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |