
המצרכים :לקרם:
לדג:
לסלט:
להגשה:
אופן ההכנה:1הקרם: בקערה שמים את כל המרכיבים ומועכים בעזרת מערבל יד לקבלת מרקם חלק. 2הדג: על מחבת טפלון לוהטת צולים את הדג כדקה על הבשר ושלוש-ארבע דקות על צד העור. 3הסלט: בקערה מערבבים את כל המרכיבים. 4הרכבת המנה: מורחים על צלחת את הקרם, מניחים את הדג, ולידו את הסלט. מקשטים את הדג בעירית קצוצה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |