
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא חצי מבושל. 2מוסיפים פטריות, מלח, פלפל, 2 כפות סילאן ופפריקה. 3מוסיפים את השזיפים ומנמיכים את האש. 4קולים את הצנוברים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים פטרוזיליה ומכבים את האש. 5מערבבים היטב את התערובת. 6לוקחים את פרוסות חזה העוף ודופקים אותן היטב. 7ממלאים את חזה העוף בחופן מן התערובת ומגלגלים לאורך. 8קושרים משני צדדיו של החזה הממולא 3 קשרים. 9תוקעים 3 קיסמים משני הצדדים. 10מטגנים היטב את חזה העוף הממולא במחבת פסים 5 דקות, מכל הצדדים. כשהוא מתחיל להשחים שמים עליו עוד כפית סילאן. מכבים את האש ובעדינות רבה מעבירים לתבנית. 11אופים 15 דקות בחום של 200 מעלות. מקשטים בנבטים ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |