אוכל
אוכל

חזה עוף ממולא בשר טחון ושזיפים יבשים

מנה בשרית עשירה במילוי מפתיע של בשר, צנוברים, פטריות וסילאן

|מאסטר שף| פורסם11:27
חזה עוף ממולא בבשר טחון ושזיפים יבשים (תמונת AVI: mako)
Rating:3.958reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 פרוסות חזה עוף
  • 300 גרם בשר טחון
  • מעט שמן, לטיגון
  • בצל חתוך לקוביות
  • 3 פטריות חורש קצוצות
  • סילאן (2 כפות ועוד כפית)
  • פפריקה
  • 4 שזיפים קצוצים דק
  • חופן צנוברים
  • פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל
  • נבטים סיניים לקישוט

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא חצי מבושל.

2מוסיפים פטריות, מלח, פלפל, 2 כפות סילאן ופפריקה.

3מוסיפים את השזיפים ומנמיכים את האש.

4קולים את הצנוברים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים פטרוזיליה ומכבים את האש.

5מערבבים היטב את התערובת.

6לוקחים את פרוסות חזה העוף ודופקים אותן היטב.

7ממלאים את חזה העוף בחופן מן התערובת ומגלגלים לאורך.

8קושרים משני צדדיו של החזה הממולא 3 קשרים.

9תוקעים 3 קיסמים משני הצדדים.

10מטגנים היטב את חזה העוף הממולא במחבת פסים 5 דקות, מכל הצדדים. כשהוא מתחיל להשחים שמים עליו עוד כפית סילאן. מכבים את האש ובעדינות רבה מעבירים לתבנית.

11אופים 15 דקות בחום של 200 מעלות. מקשטים בנבטים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il