
המצרכים (4 מנות):לטחינה:
לרוטב הפלפלים:
לבשר:
לפיתה:
אופן ההכנה:1מכינים את הטחינה: טוחנים בבלנדר מוט את כל מצרכי הטחינה לרוטב אחיד. 2מכינים את רוטב הפלפלים: מערבבים את כל מצרכי הרוטב בקערה. 3מכינים את הבשר: מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה. 4מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי שמפרידים אותו לפירורים. מוסיפים את התבלינים ומטגנים עד שהבשר שחום ואין יותר נוזלים. 5מכינים מהביצים 4 חביתות עין. 6מרכיבים את הפיתות: מורחים בהן את הטחינה, מוסיפים מהבשר הטחון, ביצת עין, כמה עלי רוקט ומפזרים את רוטב הפלפלים מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |