
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מושחים את שוקי ההודו בחרדל ומניחים בצד בינתיים. 2מטגנים את הבצל במעט שמן קנולה עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים את השום ואת השוקיים וממשיכים לטגן קלות מכל הצדדים. 3מוסיפים את רסק העגבניות וכחצי ליטר מים (מעט מעל גובה השוקיים). 4מתבלים במלח, פלפל, פפריקה ואבקת מרק או ציר. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש לשעתיים עד שההודו מתרכך. מוסיפים את הסויה וממשיכים לבשל. 5בכוס קטנה ממיסים את הקמח עם מעט מים ומערבבים על מנת שלא ייווצרו גושים. 6מוסיפים את הקמח לתבשיל על מנת שיסמיך מעט את הרוטב. 1.מושחים את שוקי ההודו בחרדל ומניחים בצד בינתיים.2.מטגנים את הבצל במעט שמן קנולה עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים את השום ואת השוקיים וממשיכים לטגן קלות מכל הצדדים.3.מוסיפים את רסק העגבניות וכחצי ליטר מים (מעט מעל גובה השוקיים).4.מתבלים במלח, פלפל, פפריקה ואבקת מרק או ציר. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש לשעתיים עד שההודו מתרכך. מוסיפים את הסויה וממשיכים לבשל.5.בכוס קטנה ממיסים את הקמח עם מעט מים ומערבבים על מנת שלא ייווצרו גושים.מוסיפים את הקמח לתבשיל על מנת שיסמיך מעט את הרוטב.![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |