אוכל
אוכל

פתיתים בבירה עם בשר

פתיתים מבושלים עם בירה וירקות, מוגשים עם בשר אנטרקוט ועוף מוקפצים

|מאסטר שף| פורסם19:06
פתיתים בבירה (תמונת AVI: mako)
Rating:4.543reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • שן שום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • פפריקה חריפה
  • 2 כפות רוטב סויה
  • קצת תימין
  • 2 גבעולי סלרי, חתוכים לחתיכות
  • חבילה של פתיתים
  • בקבוק בירה
  • 1/2 כוס מים
  • 300 גרם אנטרקוט
  • 1 חזה עוף
  • חתיכה של אווז מעושן

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל עם השום עד שנהיה שקוף. מוסיפים את כל התבלינים והסלרי החתוך ומטגנים מעט. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים וממשיכים לטגן.

2מוסיפים את בקבוק הבירה והמים, ומבשלים עד שכמעט אין נוזלים והפתיתים רכים.

3מטגנים במחבת חמה את האנטרקוט ואת העוף מכל הצדדים, עד שהם מוכנים. מוסיפים מלח ופלפל. חותכים לרצועות את העוף והבשר ומוסיפים לפתיתים לבישול מהיר בלבד, כדי שלא יתייבשו.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il