אוכל
אוכל

שצ'מדי

הכירו את הריזוטו הגאורגי: תבשיל סמיך עם טעמים מיוחדים שקל מאוד להכין, ואי אפשר להפסיק לאכול

|מאסטר שף| פורסם22:45
האודישן של ציפי דן (צילום: מתוך:
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12
Rating:4.286reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 בצל בינוני, קצוץ
  • חצי כפית שום כתוש
  • רבע כפית פלפל שטה
  • חצי כפית מלח
  • כף חמלי סונלי
  • חצי כף תמרהינדי
  • 3 חתיכות גרונות הודו
  • כוס וחצי אורז
  • 5 יח' ציפורן
  • 4 עלי דפנה
  • כף רסק עגבניות
  • חצי חבילה פטרוזיליה
  • חצי חבילה שמיר
  • חצי חבילה כוסברה
  • 3 גבעולי סלרי

אופן ההכנה:

1בקערה מערבבים את הבצל עם שום, פלפל שטה, מלח, חמלי סונלי ותמרהינדי.

2מחממים שמן בסיר, מוסיפים את תערובת הבצל והתבלינים ומטגנים מעט. מוסיפים את הגרונות ומטגנים כמה דקות נוספות.

3מוסיפים מים חמים מלוא הסיר. מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים אורז, ציפורן ועלי דפנה ומבשלים 45 דקות.

4מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים עוד שעתיים.

5מוסיפים את כל סוגי הירק, מערבבים מעט ומגישים.

המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il