
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1משרים דג לוקוס במים עם כפית מלח ומיץ מחצי לימון. 2במעבד מזון לשים עם וו גיטרה: חצי ק"ג קמח, כוס שמן וכוס יין לבן, עד לאיחוד. מעבירים לשקית ניילון ומקררים. 3קוצצים את הלוקוס בקיצוץ ידני, מתבלים בכף גדושה שמן. מוסיפים את הבצל המגורד, הלימון הסחוט, מלח, פלפל לבן, גרדת לימון וזרעי כוסברה טחונה. מקררים. 4במחבת בינונית מחממים שכבה עבה של שמן. מוסיפים כף פלפלצ'ומה, שתי כפות רסק ושתי כוסות מים חמים. מנמיכים את הלהבה ומתבלים בכף גדושה של סוכר, כף גדושה של כמון ומיץ מלימון אחד. ממליחים קלות, מוסיפים את ראשי הלוקוס, מרתיחים ומנמיכים. 5במחבת שנייה מחממים חמאה ומטגנים בתוכה את השום הכתוש. מוסיפים את השמנת, הזעפרן, גרדת הלימון, הפלפל הלבן ומלח. מנמיכים להבה עד צמצום והסמכה. 6מכינים סיר עם שמן לטיגון עמוק. 7מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל- 2, מרדדים לעובי 3 מ"מ וקורצים עם כוס 20 עיגולים. 8מכדררים את תערובת הדג וסוגרים בתוך כל עיגול קציצה (ביתרה סוגרים 2 סוגי זיתים). 9מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. 10מכינים את הרטבים בכלי הגשה ולצידם מגישים את הקציצות. בתיאבון. סימון תזונתיעבור מנת הגשה:
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |