אוכל
אוכל

פאי אגסים והל

חיים כהן ואייל שני התלהבו לאללה. מה אתכם?

|מאסטר שף| פורסם10:42
המנה של רן (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:4.888reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים (3 מנות):

  • בצק פריךאפוי חלקית (כ-15 דקות ב-180 מעלות)

  • 5 אגסים בשלים ומוצקים מקולפים, חתוכים לחצאים ונקיים מגרעינים
  • חצי כוס סוכר
  • מקל וניל
  • כוס וחצי מים
  • 250 גרם מסקרפונה
  • מיכל שמנת מתוקה
  • 1 ביצה
  • מעט הל בזרעונים כתוש חלקית

אופן ההכנה:

1מבשלים בסיר את האגסים עם הסוכר והמים וגרעיני מקל הווניל עד שהם מתרככים מעט. 2. מוצאים וחותכים לרבעים ומסדרים כמניפה על גבי בצק הפאי האפוי חלקית. 3. מערבבים בקערה את גבינת המסקרפונה עם השמנת המתוקה והביצה ושופכים סביב האגסים. 4. מפזרים מעט הל, ומכניסים לתנור (180 מעלות) עד שמזהיב קלות (כ-20 דקות).

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il