
גזרים מקורמלים ואגוזיםעזבו אתכם משוקולד חום ומשעמם: בפעם הבאה שמתחשק לכם משהו מתוק – לכו על גזרים בצבעים שונים שקורמלו בסוכר מתובל לצד אגוזי מלך. נשמע מסובך? להפך![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר ממיסים את הסוכר עם המים על אש בינונית ותוך כדי מכניסים את החמאה , הפלפל השחור, קינמון, אניס ומלח ומערבבים במשך 10 דקות עד שמתקבלת תערובת בצבע בז'. 2מקלפים את כל הגזרים וחותכים אותם לחצי לאורך. 3בסיר עם מים רותחים ורבע כפית מלח מכניסים את הגזרים (מלבד הגזר בצבע בורדו- אותו מרתיחים בנפרד) למשך 20 דק' עד שהגזר מתרכך מעט. 4מסננים את הגזרים מתחת לברז עם מים קרים. מייבשים ומנגבים בנייר סופג. מכניסים לסיר עם הסוכר המקורמל למשך 15 דקות כשתוך כדי מסובבים בעדינות את הגזר בסיר. 5מוציאים את הגזרים בזהירות ומניחים על צלחת ההגשה. 6מכניסים לסיר עם הסוכר מכניסים את אגוזי המלך למשך 5 דקות. מוציאים ומוסיפים לצלחת ההגשה. מוציאים גם את כוכבי האניס ומקשטים את המנה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |