אוכל
אוכל

מוח

מוח רך וטעים ברוטב עגבניות ופלפלים בגריל. ללקק את האצבעות

|מאסטר שף| פורסם20:33
תבשיל מוח עגל (תמונת AVI: mako)
Rating:4.7315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • כף חומץ
  • 1/2 לימון
  • מלח
  • מוח
  • 2 עגבניות
  • גמבה
  • 5-6 שיני שום
  • פלפל חריף ירוק
  • פלפל שאטה מתוק
  • צרור כוסברה
  • שמן
  • פפריקה מתוקה
  • 1/2 1 כוסות מים

אופן ההכנה:

1מרתיחים מים בסיר עם קצת חומץ (או לימון ומלח) ומכניסים את המוח בעדינות. מרתיחים למשך כחצי שעה.

2בינתיים, חותכים 2 עגבניות לקוביות, גמבה אחת לרצועות, קוצצים 5-6 שיני שום, פלפל חריף, פלפל שאטה מתוק וכוסברה, ומבשלים בסיר עם שמן, מלח ופפריקה מתוקה עד לקבלת רוטב סמיך.

3מוציאים את המוח בעדינות מהמים ומכניסים לסיר עם הרוטב. מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים על אש קטנה במשך חצי שעה. מוסיפים מעליו קצת כוסברה וגמבה קצוצה.

4מכניסים לתנור מחומם על 250 מעלות לרבע שעה על גריל.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il