אוכל
אוכל

שטרויזל תפוחי עץ

שכבות מפנקות של תפוחים, מרציפן ופירורי בצק פריכים במאפה זהוב המוגש עם קרם פרש

|מאסטר שף| פורסם11:57
השטרויזל של מיכל אנסקי
Rating:4.5289reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 6 תפוחי עץ גולדן דלישס

  • 2 כפות סוכר דמררה
  • 100 גרם קמח לבן
  • 100 גרם חמאה מלוחה קרה
  • 50 גרם שקדים טחונים
  • 50 גרם אגוזי מלך טחונים
  • 100 גרם מרציפן לבן
  • קרם פרש או שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

1קולפים את התפוחים, מחרצנים וחותכים לשמיניות.

2מסדרים את התפוחים בתבנית ומפזרים סוכר מעל. מגרדים מרציפן בפומפיה על התפוחים.

3בקערה מעבדים יחד חמאה, קמח, סוכר ואגוזים עד לקבלת גושי בצק.

4מפזרים את גושי הבצק מעל שכבת המרציפן. אופים ב 175 מעלות עד שמזהיב והתפוחים נמסים כ- 25-30 דקות.

5מגישים חם מהתנור בליווי קרם פרש.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il