המתכונים הכי טובים לשבועות
1עוטפים את הבצלים בנייר כסף וצולים בגריל 20 דקות. חותכים לרבעים וצורבים על הפלנצ'ה עם סוכר, מלח ופלפל עד לקרמול יפה עם חלקים שרופים מעט. צורבים גם את בצלי השאלוט על הפלנצ'ה.
2לרוטב: מטגנים את בצלי השאלוט, מתבלים במלח ובפלפל שחור ומוסיפים ציר בקר. מטגנים את הבצלים החתוכים גס על הפלנצ'ה. מוסיפים תימין ופטריות, את הבצלים מהפלנצ'ה ואת החלק הקשה של גבינת הפרמזן. מבשלים הכל יחד 30 דקות.
3מסננים את הציר מכל הירקות לנוזל צח וממשיכים לבשל עד לצמצום. מוסיפים מוצרלה, מנצ'גו ופרמזן ומערבבים עד שהגבינות נמסות.
4מרכיבים: מניחים את רבעי הבצלים על צלחת. מוזגים מעט מהציר על הבצלים עם כל הגבינות המותכות, ומפזרים מעל בנדיבות פרמזן ומנצ'גו.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.