1להכנת הבלינצ'סים מערבבים יחד חלב, ביצה, קמח, סוכר, מלח וחמאה. מערבבים היטב עד שלא נותרים גושים.
2במחבת טפלון מחממים מעט חמאה. שופכים כ-1/4 כוס מהבלילה ומסובבים את המחבת לכיסוי מלא בבלילה. מטגנים כשתי דקות, הופכים ומטגנים עוד דקה מהצד השני. מעבירים לצלחת וממשיכים באותו אופן עם שאר הבלילה.
3להכנת המלית במיקסר מערבלים שמנת מתוקה עם סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים מי ורדים ומערבבים בעדינות.
4להכנת השקדים המסוכרים שמים את הסוכר בסיר ומחממים על אש בינוניתעד לקבלת קרמל שחום ועמוק. בינתיים קולים את השקדים המחבת. כאשר הקרבמל מוכן מוסיפים אליו את השקדים, מערבבים ומעבירים מייד את התערובת לנייר אפייה. משטחים מעט ומקררים. לאחר שהקרמל התקשה חותכים עם סכין לחתיכות קטנות.
5להכנת המנה שמים 2 כפות מהמילוי במרכז כל בלינצ'ס, מניחים עליו קוביות מנגו ומקפלים. מסדרים בצלחת הגשה ומקשטים בקוביות מנגו ושקדים מקורמלים.