אוכל
אוכל

בלינצ'ס עם קרם מלבי מנגו ושקדים מסוכרים

פשטות ההכנה של המנה הבאה עומדת בניגודיות מושלמת לטעמה. לא תבינו עד שלא תנסו

|מאסטר שף| פורסם21:00
בלינצ'ס עם מי ורדים (תמונת AVI: mako)
Rating:4.823reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לבלינצ'ס

  • 1 כוס חלב
  • 1 ביצה
  • ½ כוס קמח
  • 1 כף סוכר
  • ½ כפית מלח
  • 2 כפות חמאה מומסת + חמאה לטיגון

למלית

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • ¼ כוס סוכר
  • 4 כפות מי ורדים
  • 1 מנגו, חתוך לקוביות

לשקדים

  • 1 כוס סוכר
  • חצי כוס שקדים שלמים, לא קלויים

אופן ההכנה:

1להכנת הבלינצ'סים מערבבים יחד חלב, ביצה, קמח, סוכר, מלח וחמאה. מערבבים היטב עד שלא נותרים גושים.

2במחבת טפלון מחממים מעט חמאה. שופכים כ-1/4 כוס מהבלילה ומסובבים את המחבת לכיסוי מלא בבלילה. מטגנים כשתי דקות, הופכים ומטגנים עוד דקה מהצד השני. מעבירים לצלחת וממשיכים באותו אופן עם שאר הבלילה.

3להכנת המלית במיקסר מערבלים שמנת מתוקה עם סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים מי ורדים ומערבבים בעדינות.

4להכנת השקדים המסוכרים שמים את הסוכר בסיר ומחממים על אש בינוניתעד לקבלת קרמל שחום ועמוק. בינתיים קולים את השקדים המחבת. כאשר הקרבמל מוכן מוסיפים אליו את השקדים, מערבבים ומעבירים מייד את התערובת לנייר אפייה. משטחים מעט ומקררים. לאחר שהקרמל התקשה חותכים עם סכין לחתיכות קטנות.

5להכנת המנה שמים 2 כפות מהמילוי במרכז כל בלינצ'ס, מניחים עליו קוביות מנגו ומקפלים. מסדרים בצלחת הגשה ומקשטים בקוביות מנגו ושקדים מקורמלים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il