אוכל
אוכל

שקשוקה איטלקית

שקשוקה שמוגשת בתבנית היא סוג של שערורייה אבל במקרה הזה אתם רק תרוויחו מהסיפור. שמים במרכז השולחן, טובלים ונהנים

|מאסטר שף| פורסם10:41
שקשוקה ים תיכונית (צילום: דניאל לילה, על השולחן)
צילום: דניאל לילה, על השולחן
Rating:4.552reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 10 עגבניות אדומות, בשלות

  • שלוש כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה
  • 10 עלי בזיליקום רענן
  • 2 שיני שום כתושות
  • 6 ביצים

לקישוט:

  • עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה:

1חותכים את העגבניות לקוביות, מחממים שמן זית במחבת ומבשלים על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך.

2מתבלים במלח, פלפל ופפריקה מתוקה.

3מוסיפים את הבזיליקום והשום ומבשלים כמה דקות נוספות.

4מעבירים לתבנית פיירקס מאורכת ושטוחה.

5יוצרים שש גומות ושוברים לתוך כל גומה ביצה אחת.

6עוטפים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-15 דקות.

7מגישים בתבנית ומקשטים בכמה עלי בזיליקום טריים. להגיש לצד לחם טרי.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il