1חוצים את החציל לסירות, חורצים אותו לאורכו ולרוחבו עם סכין חדה, מורחים שמן זית ומכניסים לתנור לאפיה מוקדמת של כחצי שעה עד לריכוך פנים החציל.
2מכניסים לקערה את כל הגבינות, מרוקנים את סירות החציל, מערבבים יחד, מוסיפים מלח ופלפל ומעט מאוד אגוז מוסקט.
3את הבלילה ממלאים לתוך סירת החציל שרוקנו ומכניסים לתנור (180 מעלות) למשך 20 דקות.
סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (מנה אחת):
| אנרגיה | 581 קלוריות |
| חלבונים | 41 גרם |
| פחמימות | 43 גרם |
| שומנים | 28 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבות
עלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השביעית- חלק ב של העונה החדשה