
מוסקה צמחוניתמי אמר שחייבים בשר? מתכון למוסקה צמחונית משכבות חציל, עגבניות ותפוחי אדמה ברוטב בשמל עשיר![]() צילום: דניאל בר און, מאסטר שף |
המצרכים :
לרוטב הבשמל:
אופן ההכנה:1פורסים דק את החצילים, תפוחי האדמה והעגבניות. מפזרים מעט שמן זית ומלח ואופים עד להשחמה קלה וריכוך. 2הבשמל: בסיר ממיסים את החמאה, מוסיפים קמח ויוצרים משחה חומה. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש, מתבלים ומוסיפים את הגבינות. 3מסדרים את החצילים כפרח בתוך רינג, מרפדים בתפוח אדמה. מוסיפים שכבה של עגבניות, רוטב בשמל, שכבה של תפו"א, שכבה של חצילים ושוב בשמל. סוגרים עם חצילים מלמעלה ואופים בחום של 180 מעלות במשך 25 דקות.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |