
כרובית בטחינה-יוגורטמי אמר מזרח תיכון ולא קיבל? קלאסיקה מקומית עם רוקט ובצל בסומק שתהיה כוכבת של כל שולחן מבראנץ' עד לילה![]() צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12 |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מפרקים את הכרובית לפרחים ושמים במחבת או סיר נמוך עם מים ושמן זית. מכסים ומניחים למים להתאדות ולכרובית להשחים מעט. מקררים לטמפרטורת החדר. 2בקערה נפרדת מערבבים יוגורט עם טחינה, שום, פלפל חריף, מלח ולימון עד לתערובת אחידה. 3מערבבים את הטחינה עם הכרובית, עלי הרוקט והנענע. אם הטחינה סמיכה מדי אפשר להוסיף רבע כוס מים. 4פורסים את הבצל יחסית דק, ממליחים ומתבלים בסומאק. 5מגישים את הכרובית עם הבצל והצנוברים. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |