אוכל
אוכל

כרובית בטחינה-יוגורט

מי אמר מזרח תיכון ולא קיבל? קלאסיקה מקומית עם רוקט ובצל בסומק שתהיה כוכבת של כל שולחן מבראנץ' עד לילה

|מאסטר שף| פורסם12:17
כרובית בטחינה – יוגורט – חיים כהן (צילום: מתוך:
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12
Rating:516reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 כרובית
  • חצי כוס מים
  • שמן זית
  • חצי כוס יוגורט כבשים
  • חצי כוס טחינה
  • 2 שיני שום
  • כרבע פלפל חריף
  • מלח
  • 2 כפות מיץ לימון
  • חופן עלי רוקט
  • 15 עלי נענע

להגשה:

  • חצי בצל סגול
  • מלח
  • חצי כפית סומאק
  • צנוברים

אופן ההכנה:

1מפרקים את הכרובית לפרחים ושמים במחבת או סיר נמוך עם מים ושמן זית. מכסים ומניחים למים להתאדות ולכרובית להשחים מעט. מקררים לטמפרטורת החדר.

2בקערה נפרדת מערבבים יוגורט עם טחינה, שום, פלפל חריף, מלח ולימון עד לתערובת אחידה.

3מערבבים את הטחינה עם הכרובית, עלי הרוקט והנענע. אם הטחינה סמיכה מדי אפשר להוסיף רבע כוס מים.

4פורסים את הבצל יחסית דק, ממליחים ומתבלים בסומאק.

5מגישים את הכרובית עם הבצל והצנוברים.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il