אוכל
אוכל

ערק אבטיח

קוקטייל שווה במיוחד של ערק, אבטיח וסברס, עם שתי תוספות מפתיעות: סוכר וניל ורחת לקום. בפעם הבאה שמתחשק לכם להרים אירוע - נסו את זה. לא תאמינו כמה טוב הכל הולך עם הכל

|מאסטר שף| פורסם12:35
ערק אבטיח (צילום: רענן כהן, מאסטר שף)
צילום: רענן כהן, מאסטר שף
Rating:4.225reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 1/4 אבטיח מאבטיח קטן מתוק וללא גרעינים
  • 2 סברס קלופים
  • כפית קטנה של סוכר וניל (רשות)
  • 2 קוביות ראחת לקום, קצוצות לקוביות קטנות
  • ערק לפי הצורך והטעם

אופן ההכנה:

1מסירים את הקליפה מהאבטיח. מעבירים לבלנדר וטוחנים לשייק חלק. מוסיפים את הסברס וממשיכים לטחון. לבסוף מוסיפים 2 קוביות רחת לוקום ומוסיפים לבלנדר תוך כדי פעולה.

2מעבירים את הנוזל במסננת צפופה כדי להיפטר מגרעיני הסברס.

3מוסיפים ערק, לפי הטעם.

4אפשר לפזר בתחתית הכוס כמה חתיכות של ראחת לקום, או להכניס שיפוד של כדורים קטנים של ראחת וקוביות אבטיח באותו הגודל.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il