
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מסירים את הקליפה מהאבטיח. מעבירים לבלנדר וטוחנים לשייק חלק. מוסיפים את הסברס וממשיכים לטחון. לבסוף מוסיפים 2 קוביות רחת לוקום ומוסיפים לבלנדר תוך כדי פעולה. 2מעבירים את הנוזל במסננת צפופה כדי להיפטר מגרעיני הסברס. 3מוסיפים ערק, לפי הטעם. 4אפשר לפזר בתחתית הכוס כמה חתיכות של ראחת לקום, או להכניס שיפוד של כדורים קטנים של ראחת וקוביות אבטיח באותו הגודל. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |