
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1חותכים את החצילים המוארכים לאורכם, מצפים בקורנפלור ומטגנים בשמן. 2למלית: שורפים על הגז את החציל שנותר. מוציאים ממנו את הליבה הרכה ומועכים למחית. 3מטגנים בצל, מוסיפים בשר טחון, מלח, פלפל, צ'ילי חתוך, פפריקה מתוקה וחריפה, קינמון, סוכר וכוסברה קצוצה. מערבבים הכל, מוסיפים נענע קצוצה דק, טועמים, מתקנים תיבול ומערבבים עם החציל השרוף. 4ממלאים את החצילים לאורך, כמו קנלוני. 5שמים את כל חומרי הרוטב במחבת, מחממים, מבשלים עד שהחומרים מתאחדים לרוטב, טועמים ומתקנים תיבול. 6מכניסים אל הרוטב את החצילים הממולאים ומבשלים עוד כמה דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |