אוכל
אוכל

נקניק הונגרי

בשר מתובל כמו שצריך עם שום, בצל, פלפל לבן וכמובן הרבה פפריקה. מנקנקים (זה החלק הכייפי), מטגנים שתי דקות - ויש לכם נקניקיה הונגרית אסלית

|מאסטר שף| פורסם10:19
נקניקיה הונגרית ונקניק זרעי שומר ותפוח עץ (צילום: רענן כהן)
צילום: רענן כהן
Rating:4.213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (10 מנות):

  • 1 קילו בשר בקר חתוך לקוביות גסות (מנתחים כמו צוואר, כתף או צלעות)
  • 200 גרם שומן בקר קצוץ
  • 6 שיני שום כתושות
  • רבע בצל קצוץ
  • מלח
  • כפית פלפל לבן
  • כף פפריקה מתוקה
  • כוס מים קרים מאוד

אופן ההכנה:

1במטחנת בשר טוחנים את שומן הבקר, מוסיפים את הבצל, השום ובשר הבקר.

2מערבבים את הפפריקה והפלפל הלבן עם כוס המים ומוסיפים בהדרגה לבשר תוך כדי טחינה.

3את התערובת הטחונה מעבירים לקערה ומערבבים היטב אך בעדינות כדי שתהיה אחידה בצבע.

4מעבירים למכונה ומנקנקים.

5הכנת הנקנקיות: את הנקנקיות מכינים במחבת פסים מעל להבה בינונית, 2 דקות מכל צד.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il