
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית בסיר (או מחבת עמוקה) ומטגנים את חזה האווז כ-4 דקות. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לתחילת הזהבה. מוסיפים בהדרגה את הסלרי, שיני השום והגזר. 2ממשיכים לטגן על אש בינונית עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עדין עד שהבשר משנה את צבעו (הוא צריך להאפיר קלות). 3מוסיפים את היין ואת ציר הבקר ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים. 4מוסיפים את העגבניות, הבוקה גרני (עשבי התיבול), המלח והפלפל ומבשלים עוד כ-40 דקות. אם רואים שהנוזלים מתייבשים מוסיפים מעט מים. 5מוציאים את עשבי התיבול ומגישים על פסטה או אורז. * אפשרויות שדרוג: - מוסיפים כבד עוף יחד עם הבשר - מוסיפים פטריות יחד עם הסלרי - מוסיפים פלפל שושקה חתוך לרצועות דקות (בלי הגרעינים) יחד עם הסלרי הכנתם? ספרו לנו ולדניאל איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |