
המצרכים :
למלית:
לטמפורה:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1קוצצים את כל חומרי המלית ולשים היטב לשם הוצאת החלבון מהדג וקשירת המסה. 2את הלופה חותכים לחתיכות באורך שלושה ס"מ כל אחת, ובעזרת סכין וכפית מרוקנים התוכן. בסיר מרתיחים עם מים ומלח ובתוכו מאדים את חתיכות הלופה 10-7 דקות, עד שיתרככו. 3מוציאים את הלופה מהסיר, מקררים, מייבשים, וממלאים בתערובת הדג. 4מערבבים את כל חומרי הטמפורה לכדי בלילה חלקה. טובלים את הלופה הממולאת בבלילת הטמפורה, ומטגנים בשמן עמוק עד שמשחימה מכל הצדדים. מוציאים וסופגים שמן. 5טוחנים בבלנד מוט את כל חומרי הרוטב לכדי משחה חלקה, טועמים ומתקנים תיבול. 6מרכיבים: בצלחת גדולה ועמוקה יוצרים שלוש תלוליות של יוגורט כבשים, מעליהן יוצקים רוטב כוסברה ומעליו מניחים את הלופה הממולאת. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |