
פיש אנד צ'יפס: קוביות סשימי טונה אדומה עם צ'יפס ומיונז ווסאביבמקום דג קוד - סשימי טונה, במקום סתם צ'יפס - רוטב מיונז ווסאבי. בואו לעשות את זה כמו מסרט![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
למיונז:
אופן ההכנה:1מקלפים את תפוחי האדמה לקוביות של סנטימטר, חותכים את הטונה לקוביות של 2 סנטימטר. 2מערבבים את הסויה עם כפית ווסאבי, מוסיפים את הג'ינג'ר ומערבבים. 3מוסיפים את הטונה לתערובת, מערבבים ומניחים בצד. 4המיונז: מכניסים את כל המרכיבים למעט שמן הזית ומערבבים עם מוט בלנדר עד שהתערובת סמיכה. מוסיפים בעדינות ובזרם דק את השמן, עד שמתקבל מיונז. 5מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לשמן עמוק חם, מטגנים פעם אחת ומוציאים לנייר סופג. חותכים את קוביות תפוחי האדמה משני הצדדים (זה עוזר להשחים בצדדים), מחזירים לשמן, מטגנים עד שהקוביות מזהיבות ומחזירים לנייר הסופג. 6מסדרים את הצ'יפס יפה בצלחת, אחד על השני כמו חיילים. בצד השני של הצלחת עורמים ערימה של הסשימי. מוסיפים כפית ווסאבי למיונז ומגישים את הרוטב לצד הצ'יפס. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |