אוכל
אוכל

נתחי אנטריקוט עם חציל תאילנדי ברוטב צדפות ושזיפים

הנה מנה שתכינו לאורחים שלכם בפעם הבאה שתרצו להרשים אותם: נתחי אנטריקוט וחצילים ברוטב צדפות ושיכר שזיפים שקשה לעמוד בפניו עם טורטיות מטוגנות

|מאסטר שף| פורסם16:08
נתחי אנטרקוט עם חציל (צילום: אמיר מנחם, שידורי קשת)
צילום: אמיר מנחם, שידורי קשת
Rating:0.69reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 10 בצלי שאלוט
  • 6 חצילים תאילנדיים
  • שמן זית
  • שמן לטיגון עמוק
  • 3 טורטיות
  • 300 גרם אנטריקוט
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • 2 כפות סויה
  • כף רוטב צדפות
  • 3 כפות צ'ויה (שיכר שזיפים)
  • צרור כוסברה
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • כף ג'ינג'ר כבוש
  • 1 צ'ילי טרי
  • כף שמן קנולה
  • ראש חסה סלנובה שטוף ונקי

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מורחים את בצלי השאלוט והחצילים בשמן זית ומכניסים לתנור. מוציאים את החצילים אחרי 4 דקות אפייה, ואת הבצלים אחרי 10 דקות אפייה. את החצילים חוצים לשניים ואת הבצלים מקלפים.

3מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר. קורעים את הטורטיות ביד, יוצרים צורות רנדומליות ומשפדים על גבי שיפוד. מטגנים עד שהן זהובות ופריכות.

4פורסים את האנטריקוט לפרוסות דקות.

5מחממים מחבת עם שמן קנולה ומטגנים כדקה את את השום וחצי מכמות הג'ינג'ר. מוסיפים את הסויה, רוטב הצדפות ושיכר השזיפים ומערבבים. מוסיפים את החצילים והבצלים ומקפיצים כמה דקות.

6מכינים את הפייסט: טוחנים במעבד מזון כוסברה, צ'ילי, את שאר הג'ינג'ר, ג'ינג'ר כבוש, פטרוזיליה, שמן קנולה ומעט מים.

7מתבלים את נתחי האנטריקוט במלח ופלפל וצורבים על מחבת חמה בחום גבוה. מעבירים אותם לרוטב עם החצילים ומקפיצים עוד כדקה.

8מגישים את המנה: על צלחת מלבנית מצדרים בצד אחת את החצילים והאנטקירוט ומעליהם את הפייסט. במרכז הצלחת מניחים את הטורטיות המטוגנות ובצד השני את ראש החסה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il