
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מורחים את בצלי השאלוט והחצילים בשמן זית ומכניסים לתנור. מוציאים את החצילים אחרי 4 דקות אפייה, ואת הבצלים אחרי 10 דקות אפייה. את החצילים חוצים לשניים ואת הבצלים מקלפים. 3מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר. קורעים את הטורטיות ביד, יוצרים צורות רנדומליות ומשפדים על גבי שיפוד. מטגנים עד שהן זהובות ופריכות. 4פורסים את האנטריקוט לפרוסות דקות. 5מחממים מחבת עם שמן קנולה ומטגנים כדקה את את השום וחצי מכמות הג'ינג'ר. מוסיפים את הסויה, רוטב הצדפות ושיכר השזיפים ומערבבים. מוסיפים את החצילים והבצלים ומקפיצים כמה דקות. 6מכינים את הפייסט: טוחנים במעבד מזון כוסברה, צ'ילי, את שאר הג'ינג'ר, ג'ינג'ר כבוש, פטרוזיליה, שמן קנולה ומעט מים. 7מתבלים את נתחי האנטריקוט במלח ופלפל וצורבים על מחבת חמה בחום גבוה. מעבירים אותם לרוטב עם החצילים ומקפיצים עוד כדקה. 8מגישים את המנה: על צלחת מלבנית מצדרים בצד אחת את החצילים והאנטקירוט ומעליהם את הפייסט. במרכז הצלחת מניחים את הטורטיות המטוגנות ובצד השני את ראש החסה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |