
המצרכים :לבצק הרביולי:
למלית הדג:
לרוטב:
אופן ההכנה:1לשים את החומרים היטב עד ליצירת בצק. מכניסים למקרר. 2במחבת מטגנים בצל ירוק, מוסיפים את נתחי הלוקוס ומטגנים, מתבלים ומוסיפים שמנת מתוקה. מבשלים ומצננים. 3כעבור חצי שעה מוציאים, מרדדים את בצק הרביולי עם מערוך או מכונת פסטה ומקמחים היטב. מחלקים את בצק הפסטה לשניים. 4מניחים מהמילוי על הבצק, מורחים עם ביצה כדי שיידבק, מניחים עוד דף של בצק וסוגרים. שומרים שלא ייכנס אוויר לרביולי. 5בסיר עם מים רותחים ומעט מלח מכניסים את הרביולי. מוציאים אחרי כמה דקות כשהם צפים. 6הרוטב: במחבת מטגנים את כל המרכיבים. מוסיפים את הרביולי המוכנים לספיגת טעמים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |