
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר מטגנים את השום בשמן זית. מוסיפים מעט בצל ירוק ומגרדים פנימה את העגבניות. מוסיפים מלח, פלפל וכורכום. 2חותכים תפוחי אדמה לפלחים, מוסיפים לעגבניות ונותנים לסיר לרתוח כ-20 דקות. 3מנמיכים את האש ומוסיפים את פילה הלוקוס ל-10 דקות עד שהוא מתבשל. 4מוציאים בזהירות את הלוקוס מהסיר. משאירים את הסיר על להבה נמוכים עד שתפוחי האדמה מתבשלים ומתרככים. מגישים את התבשיל לצד הדג. מפזרים כוסברה קצוצה מלמעלה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |