אוכל
אוכל

פנזרוטי עם מסקרפונה וריקוטה

באודישן הגיש חיים בר את הפנזרוטי שלו עם שלל תוספות וקישוטים שהשופטים פחות אהבו, אבל בדבר אחד לא היה ספק - האיש שוחה בהכנה של הקינוח האיטלקי המדהים הזה

|מאסטר שף| פורסם23:00
פנזרוטי עם מסקרפונה וריקוטה (צילום: מאסטר שף, שידורי קשת)
צילום: מאסטר שף, שידורי קשת
Rating:4.830reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 500 גרם קמח
  • 7 וחצי גרם שמרים
  • 50 גרם חמאה
  • 50 גרם סוכר
  • ביצה אחת
  • מים לפי הצורך

למילוי:

  • 250 גרם ריקוטה
  • 80 גרם מסקרפונה
  • 100 גרם סוכר

להגשה:

  • שמן לטיגון עמוק
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מערבבים את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק גמיש, אבל לא יותר מדי. עוטפים בניילון ומתפיחים 45 דקות.

2מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים.

3מערבבים את חומרי המילוי היטב.

4מניחים במרכז כל עיגול בצק מהמלית וסוגרים לחצי עיגול.

5מטגנים בשמן עמוק, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il