
המצרכים (4 מנות):
לשוט:
אופן ההכנה:1חוצים את הפיתות לשני חצאים כל אחת. 2פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומערבבים את פרוסות הבצל עם הקמח התופח עד שכל הפרוסות מצופות בקמח. 3מחממים שמן לטיכום עמוק וכשהוא חם מטגנים בו את טבעות הבצל עד שהן שחומות ופריכות. מוציאים לנייר סופג 4מחממים את 2 כפות השמן במחבת וכשהוא חם מוסיפים את הכבדים ומטגנים דקה אחת מכל צד. מפזרים מעט מלח ופלפל ומוציאים מהמחבת. 5קוצצים את הכבדים גס. 6פורסים את הפלפל החריף לפרוסות דקות. 7מטגנים במחבת גדולה את הביצים לביצי עין עם חלמון רך. 8מורחים את הטחינה בפיתות, מסדרים את פרוסות הפלפל החריף ומפזרים מעט מלח גס. 9מוסיפים לפיתה את הכבדים,הבצל המטוגן, וביצת העין. מפזרים מעל כוסברה ועוד מעט בצל מטוגן. מגרדים מעל מעט מהעגבניה ומפזרים מלח גס. 10בצד מכינים שוט בשלוש שכבות: מגרדים את העגבניות וממלאים את כוסות השוט עד לשליש גובה. 11מוסיפים טחינה לגובה שני שליש מכוסות השוט. 12קוצצים את הפלפל החריף דק, מערבבים עם שמן הזית ומעט מלח גס וממלאים את השליש הנותר בכוסות. 13מגישים את הפיתה עם השוט ושופכים את השוט לתוך הפיתה ממש לפני האכילה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |