
המצרכים :
להגשה:אופן ההכנה:1מטגנים את הכבדים במחבת פסים חמה עם שמן זית למשך כמה שניות כדי לסגור אותם. 2במחבת נפרדת מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומקפיצים יחד כ-4 דקות. 3מוסיפים את השום, הלימון, הצ'ילי, מלח, פלפל וכורכום. מכסים את המחבת ומאדים כרבע שעה. מוסיפים את הכבדים ומערבבים ברוטב. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה. מגישים לצד קוסקוס. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |