אוכל
אוכל

כבדי עוף בלימונים ופטריות

מנות זריזות וטעימות הן תחביב אישי שלנו. צורבים קלות את כבדי העוף, מקפיצים עם פטריות וכל השאר, מאדים ואחרי פחות מחצי שעה מקבלים מנה נהדרת בניחוח לימוני

|מאסטר שף VIP| פורסם16:44
כבדי עוף בלימונים ופטריות (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:415reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • שמן זית
  • 8 כבדי עוף
  • 1 בצל פרוס דק
  • 1 חבילה פטריות שמפיניון קצוצות
  • 1 חבילה פטריות פורטבלו קצוצות
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 1/2 לימון פרוס דק-דק
  • 1 צ'ילי ירוק בלי גרעינים, פרוס
  • מלח
  • פלפל
  • קורט כורכום
  • חופן כוסברה

להגשה:

אופן ההכנה:

1מטגנים את הכבדים במחבת פסים חמה עם שמן זית למשך כמה שניות כדי לסגור אותם.

2במחבת נפרדת מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומקפיצים יחד כ-4 דקות.

3מוסיפים את השום, הלימון, הצ'ילי, מלח, פלפל וכורכום. מכסים את המחבת ומאדים כרבע שעה. מוסיפים את הכבדים ומערבבים ברוטב. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה. מגישים לצד קוסקוס.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il