
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים לימון אחד לשמיניות, ואת שני הלימונים האחרים מקלפים ומפלטים (כלומר - חותכים ככה שמקפלים רק חתיכות נקיות של בשר פרי). את המיץ שנשאר על קליפות הלימונים ואת ליבת הלימונים אחרי הפילוט סוחטים לקערה. 2למעבד מזון עם להב פלדה מכניסים את השום, שמיניות הלימון והמיץ, הטימין, הצ׳ילי והמלח ומעבדים לתערובת חלקה. 3מסדרים בתבנית אפייה משומנת קלות פרוסות סלרי, ומעל את הפילטים של הלימון. 4חורצים שלושה חריצים אלכסונים בשני צדי הדגים. מורחים היטב את הדגים בתערובת מבפנים ומבחוץ כולל החריצים. מניחים את הדגים על הלימונים ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 20 דקות עד שהדגים השחימו והתבשלו לחלוטין. 5הגשה: להניח בצלחת דג ושתיים-שלוש פרוסות סלרי. להגיש לצד סלט. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |