
המצרכים :
לבצק:
אופן ההכנה:1מניחים את פרוסות החציל במסננת וממליחים. 2מגררים את הגבינות בפומפייה ומעבירים לקערה. מוסיפים את הביצה והתבלינים (לא בטוח שצריך מלח – טועמים ומחליטים). 3מוציאים את פרוסות החצילים מהמסננת ומניחים על כל פרוסה כף מבלילת הגבינות. 4מחממים מחבת בינונית עם שמן. מטגנים את פרוסות החציל ראשית מהצד של הגבינות. כשתערובת הגבינה משחימה הופכים ומטגנים עוד כמה שניות. מוציאים. 5מסדרים את פרוסות החציל בתבנית קרמיקה או זכוכית עגולה, או בסיר שאפשר להכניס לתנור. מוסיפים לתבנית חצי עד שלושת רבעי כוס מים ומבשלים על אש בינונית כ-10 דקות. 6לשים את חומרי הבצק ומרדדים. 7עוטפים את התבנית בבצק, ומכניסים לתנור שחומם ל-250 מעלות. אופים עד שהבצק אפוי ומוכן, כ-20 דקות. 8מגישים עם רוטב של יוגורט ומלפפונים עם שום ושמיר. מתכוני התכנית מובאים כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |