אוכל
אוכל

קרפצ'יו פילה בקר בפסטו רוקט

פרוסות דקיקות של פילה בקר בתוספת גראטן תפוחי אדמה ובטטה

|מאסטר שף| פורסם13:29
מנת הדגל של אדי
Rating:3.315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • חצי קילו פילה בקר מצופה בפלפל שחור

לגראטן

  • תפוח אדמה

  • בטטה
  • חמאה
  • שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור

לפסטו רוקט

  • חופן עלי רוקט

  • צנוברים
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1להכנת הגראטן: פורסים דק את תפוח האדמה והבטטה.

2מסדרים בתבנית שכבת תפוחי אדמה ומזלפים מעל שמנת מתוקה וחמאה. מכסים בשכבה של בטטה וגם עליה מזלפים שמנת מתוקה וחמאה. מסויפים מלח פלפל לפי הטעם.

3מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ואופי למשך חצי שעה. לפני שמוציאים מגרדים פרמזן להשחמה.

4צורבים את פילה הבקר על מחבת גריל כמה דקות מכל צד רק לצריבת הפילה. מוציאים ונותנים לנוח כמה דקות.

5להכנת הפסטו רוקט: מערבבים יחד במכתש ועלי את עלי הרוקט, הצנוברים ושמן הזית עד לכדי קבלת עיסה אחידה.

6מניחים בצלחת חתיכת גראטן, פורסים דק דק את הפילה ומסדרים במניפה. יוצקים בכפית מעט פסטו על כל נתח פילה, מתבלים במלח גס, פלפל וקצת שמן זית ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il