אוכל
אוכל

פבלובה הדרים

ענני מרנג נפלאים וביניהם קצפת ופילטים של פירות הדר חמצמצים וארומטיים – קינוח מושלם לכל ארוחה

|מאסטר שף| פורסם23:10
פבלובה הדרים - איתיאלה היאט (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:4.947reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

למרנג:

  • 100 גרם חלבון
  • 100 גרם סוכר
  • 100 גרם אבקת סוכר

לפילטים של ההדרים:

  • 1 תפוז
  • 1 אשכולית אדומה
  • 1 אשכולית לבנה
  • 1 לימון

לקצפת מי זהר:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • חצי כפית-כפית מי זהר
  • כף סוכר

להרכבה:

  • חופן צנוברים קלויים
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מקציפים חלבון עד לקבלת קצף רך, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת מרנג יציב מאוד. מקפלים פנימה בעדינות אבקת סוכר ונזהרים לא לשבור את המרנג.

2על תבנית תנור עם נייר אפייה משומן ומסוכר יוצרים בעזרת כף דסקיות מרנג על התבנית, במרחק שמביא בחשבון שהמרנג מתנפח. אופים על 170 מעלות בערך 20 דקות.

3מפלטים את כל ההדרים לפלחים - בלי קליפה, בלי ציפה ובלי גרעינים.

4מקציפים יחד כל חומרי הקצפת עד ליציבות, טועמים אם יש מספיק מי זהר ומעבירים לקירור.

5מרכיבים: מניחים בתחתית הצלחת דסקית מרנג. מניחים מעל קצפת וניל ומעליה פילטים של הדרים וקצת צנוברים. מניחים עוד דסקית מרנג ותוספות באותו סדר, 3 קומות של מרנג. מסיימים בקצפת, פילטים של הדרים, צנוברים ומעט אבקת סוכר.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il