
המצרכים :לבצק הפסטה:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1לפסטה: מערבבים במיקסר עם וו לישה את כל החומרים לבצק הפסטה. מחלקים ל-3 חלקים, עוטפים כל חלק בניילון נצמד ושומרים במקרר כ-35 דקות למנוחה. 2בינתיים מכינים את המלית: מחממים את שמן הזית בסיר בגודל בינוני. מוסיפים את התרד ומבשלים מעל להבה גבוהה 3-4 דקות עד שהתרד התכווץ ואיבד מרבית נפחו. נותנים לתרד להתקרר ואז סוחטים אותו היטב וקוצצים. 3במחבת נפרדת שמים את הבצל הקצוץ עם כוס מים. מבשלים מעל להבה בינונית עד שהבצל התרכך והמים התאדו, בערך 10 דקות. מוסיפים את שמן הקנולה ומטגנים מעל להבה בינונית-גבוהה 5-8 דקות נוספות עד שמתקבל צבע ענברי. 4נותנים לבצל להתקרר מעט ואז מערבבים אותו עם התרד ושאר חומרי המלית. 5לטורטליני: מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים וקורצים עיגולים אותם ממלאים במלית וסוגרים לצורת טורטליני (עוד מידעבמדריך הפסטה שלנו). 6מבשלים את הטורטליני בסיר עם מים רותחים ומלח למשך כ-5 דקות. 7לרוטב: במחבת שמים את שמן הזית והחמאה ומטגנים קלות את השום בערך דקה מעל להבה בינונית. שימו לב שלא ישרף.מוסיפים גרידת לימון, תימין, אגוזים, צנוברים, מלח, פלפל, אגוז מוסקט וכ-4 כפות של מי בישול הטורטליני. מערבבים היטב. 8את הטורטלינים המבושלים מכניסים לרוטב ומקפיצים כ-2 דקות. לפני ההגשה מפזרים בזיליקום, גבינת פרמזן ועגבניות שרי. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |