אוכל
אוכל

חלה מטוגנת עם סלמון אפוי באיולי

רכות של חלה מטוגנת עם סלמון טרי ורוטב טעים ומרענן

|מאסטר שף| פורסם21:00
חלה מטוגנת עם סלמון ואיולי (תמונת AVI: mako)
Rating:4.512reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

לפרנץ' טוסט

  • 1/2 קופסא של שמנת מתוקה
  • 4 ביצים
  • מעט מלח
  • חלה מתוקה

לסלמון והרוטב

  • 3 כפות מיונז (רצוי ביתי)
  • 3/4 כוס לימון
  • 1 חבילה כוסברה קצוצה
  • 3 שיני שום
  • מלח
  • פלפל
  • נתח פילה סלמון ללא עור באורך החלה

אופן ההכנה:

לפרנץ' טוסט:

1לתערובת הביצים, מערבבים את השמנת, הביצים ומוסיפים מעט מלח.

2פורסים את החלה לרוחב באמצע וטובלים בתערובת הביצים.

3מטגנים בחמאה משני הצדדים כל אחד מחצאי החלה.

לרוטב:

4מערבבים יחד את המיונז, הלימון, הכוסברה, השום, מלח ופלפל.

5יוצקים על תבנית מרופדת בנייר אפיה מעט מן התערובת.

6מניחים את הסלמון מעל התערובת ויוצקים את שאר התערובת על הסלמון.

7מכניסים לתנור מחומם מראש על חום של 220 מעלות למשך 12-15 דקות עד שהדג מוכן (להקפיד לא לייבש אותו).

8להוציא מהתנור ולהניח על תחתית החלה המטוגנת.

9להגשה: ניתן לקשט בפלפלים קלויים או כל ירק מתאים אחר. מוסיפים את שאריות הרוטב שבתבנית לכריך ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il