אוכל
אוכל

סלט במיה

שני סוגים של במיה, ניחוחות של תאילנד ועלי תבלין פריכים וטריים יוצרים סלט רענן ונפלא בכלום עבודה

|מאסטר שף| פורסם22:42
סלט במיה אסף דיי (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 9", קשת 12
Rating:56reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לבמיה הממולאת:

  • 8 יחידות במיה תאילנדית גדולה
  • 300 גרם מוסר ים, קצוץ
  • רבע ג'ינג'ר קצוץ
  • חצי פלפל צ'ילי קצוץ
  • חופן עלי כוסברה קצוצה
  • חופן עלי נענע קצוצה
  • פירורי לחם
  • מלח, פלפל

לסלט:

  • 10 יחידות במיה קטנות
  • קמח לציפוי הבמיה
  • פלחים מרבע אשכולית, מפולטים
  • חופן עלי כוסברה
  • חופן עלי נענע
  • צ'ילי חריף פרוס
  • ג'ינג'ר קצוץ
  • למון גראס קצוץ
  • 10 עגבניות שרי תמר מנומרות, חצויות
  • 2 שיני שום

אופן ההכנה:

1חותכים את הבמיה התאילנדית לאורכה (כדי שייווצר כיס) ומוציאים את הגרעינים.

2בקערה נפרד מכינים תערובת של מוסר ים, ג'ינג'ר, צ'ילי, כוסברה, נענע, פירורי לחם, מלח ופלפל. לשים היטב וממלאים את הבמיה.

3על מחבת צורבים את הבמיה הממולאת.

4במחבת נפרדת מחממים שמן. לוקחים את הבמיות הקטנות, פוצעים אותן בעזרת סכין, מצפים בקמח ומלח ומטגנים.

5בקערה נפרדת שמים עלי כוסברה, נענע, אשכולית, עגבניות, צ'ילי חריף קצוץ, ג'ינג'ר ולמון גראס קצוץ. מערבבים את הכל יחד.

6מערבבים את כל חומרי הרוטב, שופכים מעל הסלט ומעל הכל מניחים את הבמיה הממולאת והבמיה המטוגנת.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il