
המצרכים :
לרוטב עגבניות:
לבשמל:
אופן ההכנה:1רוטב עגבניות: מטגנים בצל, שום, גזר וכרישה עד השחמה. מוסיפים בשר טחון וממשיכים לטגן. 2מוסיפים עגבניות טריות, עגבניות שרי ועשבי תיבול. 3קוצצים את העגבניות המשומרות ומוסיפים, יחד עם רסק עגבניות וסילאן. מבשלים 45 דקות לפחות, ואם צריך להוסיף מים – מוסיפים. מתבלים. 4בשמל: מערבבים את החמאה והקמח על אש נמוכה עד שנוצרת רביכה. מוסיפים חלב לאט לאט ומערבבים 10 דקות ללא הפסקה. כשהתערובת נעשית קרמית וצמיגית מוסיפים פרמזן, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים ומורידים מהאש. 5חותכים את דפי הלזניה לגודל של הפחית ומבשלים במים רותחים על לדרגת אל דנטה. 6הרכבת המנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. 7מניחים עלה לזניה בקופסת השימורים, עליו מעט רוטב ושוב עלה לזניה, וחוזר חלילה בערך 10 פעמים. מוסיפים רוטב בשמל וסוגרים את הפחית. אופים 17 דקות. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |