אוכל
אוכל

עוגיות ממולאות ריבת פטל ופסיפלורה

תענוג חמאתי ופירותי: עוגיות חמאה ממולאות פסיפלורה טרייה וריבת פטל בלי הרבה עבודה. חצי שעה ואתם כבר מרתיחים מים לתה

|מאסטר שף| פורסם20:41
עוגיות ממולאות ריבת פטל ופסיפלורה של עידו קרוננברג (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:4.780reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 2.5 כוסות קמח

  • 200 גרם חמאה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1 ביצה
  • מלח

למלית:

  • פסיפלורה

  • ריבת תות פטל

אופן ההכנה:

1במעבד מזון מערבבים את החומרים היבשים ולאחר מכן מוסיפים את הביצה. מערבלים עד שנוצר בצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

2בקערית קטנה מרוקנים את תוכן הפסיפלורה עם כמה כפות מהריבה ומערבבים.

3מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים. בעזרת האגודל לוחצים במרכז העיגול ויוצרים גומה. שמים בגומה כפית מלאה בתערובת הפסיפלורה והריבה.

4משמנים תבנית אפייה ומסדרים בפנים את העוגיות. מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את התבנית ל-15 דקות או עד שהעוגיות משחימות.

5מוציאים מהתנור ומצננים.

כפתור מגה

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il