אוכל
אוכל

בלינצ'ס

חביתיות ממולאות משני סוגים: האחד עם עלי סלק, אגוזים ורימון והשני במילוי בשר חריף. אם זה לא מספיק- הקראנצ' של הטיגון משדרג את המנה אפילו יותר

|מאסטר שף| פורסם17:17
בלינצ'ס מטוגנים (תמונת AVI: mako)
Rating:3.759reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

לבלינצ'ס:

  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כוס קמח
  • מלח

למילוי הראשון:

  • חבילת עלי סלק חלוטים
  • בצל סגול, מטוגן
  • 3 שיני שום כתושות
  • חופן אגוזים קצוצים
  • 1/4 כוס גרגירי רימון
  • פלפל שאטה אדום
  • מלח
  • פלפל שחור

למילוי השני:

  • 100 גרם בשר טחון
  • 1/2 בצל סגול, מטוגן
  • 2 שיני שום
  • פלפל שאטה אדום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום

לטיגון:

  • מעט קמח
  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם

לרוטב:

  • זר כוסברה
  • פלפל ירוק חריף
  • 4 שיני שום
  • מיץ מחצי לימון
  • מעט שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים את חומרי הבלינצ'ס. מטגנים בלינצ'ס במחבת משומנת.

2טוחנים את כל החומרים של המלית הראשונה למחית.

3מערבבים יחד את כל החומרים של המלית השנייה.

4ממלאים חלק מהבלינצ'ס במלית הראשונה, ומגלגלים לרול. את שאר הבלינצ'ס ממלאים במלית השנייה, וסוגרים לצורת משולשים.

5מקמחים את הבלינצ'ס, טובלים בביצה ואחר כך בפירורי לחם ומטגנים.

6הרוטב: טוחנים את כל חומרי הרוטב למחית, ומגישים לצד הבלינצ'ס.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il