
עוגת מלווח ושוקולדשכבות של בצק עלים במילוי שוקולד חמאתי ונמס ובליווי קציפת וניל![]() תמונת AVI: מאסטר שף |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מרדדים את המלווח על משטח מקומח וחורצים 4 עיגולים. 2מחממים תנור ל-200 מעלות. 3מניחים ברינג עיגול בצק ומעל שוקולד וקצת חמאה. מכסים בעוד עיגול בצק וחוזרים על הפעולה של השוקולד והחמאה. ממשיכים עד לכיסוי בעיגול בצק. 3אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות. 4מוציאים מהקרמבו את הקצף הלבן ומגישים ליד. מגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |