אוכל
אוכל

עוגת מלווח ושוקולד

שכבות של בצק עלים במילוי שוקולד חמאתי ונמס ובליווי קציפת וניל

|מאסטר שף| פורסם14:43
המנה של אביבה 2 (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:3.570reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 1 מלווח

  • 70 גרם שוקולד צ'יפס
  • חמאה
  • 4 קרמבו

אופן ההכנה:

1מרדדים את המלווח על משטח מקומח וחורצים 4 עיגולים.

2מחממים תנור ל-200 מעלות.

3מניחים ברינג עיגול בצק ומעל שוקולד וקצת חמאה. מכסים בעוד עיגול בצק וחוזרים על הפעולה של השוקולד והחמאה. ממשיכים עד לכיסוי בעיגול בצק.

3אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.

4מוציאים מהקרמבו את הקצף הלבן ומגישים ליד. מגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il