
המצרכים (4 מנות):לסיגרים:
לטחינה:
לצ'רמלה:
אופן ההכנה:1טוחנים את הלוקוס במעבד מזון ומוסיפים את הנענע, הצ'ילי, הפלפל החריף, הכמון, המלח, הפלפל והשמן ומערבבים היטב. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל אם צריך. מעבירים את התערובת לשקיף זילוף 2מביאים לרתיחה מים בסיר גדול וחולטים בהם את עלי המנגולד ל-2 דקות. מעבירים אותם למי קרח ומתבלים במעט מלח גס. 3חוצים את עלי הסיגר לשניים. מזלפים על כל חצי עלה סיגר פס מממלית הדג, מניחים מעל מעט עלי מנגולד, מגלגלים לסיגר וסוגרים היטב את הקצוות. ממשיכים עם שאר הסיגרים. 4מחממים את השמן וכשהוא רותח מטגנים בו את הסיגרים עד שהם זהובים. מוציאים לנייר סופג. 5מכינים את הטחינה: מערבבים את כל מצרכי הטחינה לקרם חלק. 6מכינים את הצ'רמלה: מערבבים את כל מצרכי הצ'רמלה לרוטב אחיד. 7מגישים את הסיגר עם שני הרטבים. המתכונים מובאים כפי שנשלחו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |