מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

בננה לוטי

קיצור דרך גאוני ומושלם לאחד הקינוחים האהובים – במקום קרפ משתמשים בפיתה דרוזית!

|מאסטר שף| פורסם22:40
בננה לוטי עם קיצור דרך (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לגלידה:

  • 1 קרם קוקוס
  • 1 חלב מרוכז

לבננה לוטי:

  • 1 פיתה דרוזית
  • 2 כפות גהי (חמאה מומסת מזוקקת)
  • בננה אחת פרוסה

לציפוי קוקוס:

  • חופן שבבי קוקוס גדולים
  • 1 גבעול למון גראס
  • חופן בוטנים מלוחים שבורים גס

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את חומרי הגלידה ומכניסים למכונת גלידה עד התייצבות.

2קולים שבבי קוקוס במחבת יבשה עם הלמון גראס, ומערבבים עם הבוטנים.

3חותכים לריבוע את הפיתה (משתמשים בחלק המרכזי ולא בשוליים). מורחים גהי על הפיתה, מניחים את פרוסות הבננה במרכז ומקפלים לריבוע. מטגנים במחבת עם גהי משני הצדדים, ומגישים עם הגלידה והאגוזים.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il