
המצרכים :לגלידה:
לבננה לוטי:
לציפוי קוקוס:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את חומרי הגלידה ומכניסים למכונת גלידה עד התייצבות. 2קולים שבבי קוקוס במחבת יבשה עם הלמון גראס, ומערבבים עם הבוטנים. 3חותכים לריבוע את הפיתה (משתמשים בחלק המרכזי ולא בשוליים). מורחים גהי על הפיתה, מניחים את פרוסות הבננה במרכז ומקפלים לריבוע. מטגנים במחבת עם גהי משני הצדדים, ומגישים עם הגלידה והאגוזים. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |