
המצרכים :בצק באן:
מילוי בשר:
מטבל יוגורט:
אופן ההכנה:1שמים את כל החומרים לבצק בקערת מיקסר ומערבלים כ-10 דקות לבצק חלק. מכסים במגבת לחה ומתפיחים מחוץ למקרר כ-30 דקות, להכפלת הנפח. 2מטגנים בצל, מוסיפים את הבשר ומטגנים 3-2 דקות, מוסיפים את הפלפל החריף מתבלים, ומטגנים עוד קצת יחד. מוסיפים את הירקות ושאר התבלינים, ומטגנים כמה דקות נוספות. 3מחלקים את הבצק ל-12 חלקים. פותחים כל חלק לעלה בצק, מניחים את הבשר על הבצק בפס ארוך, מגלגלים ומניחים בתבנית קוגלהוף קטנה. חוזרים על הפעולה עם כל חתיכות הבצק (אם אין תבניות קוגלהוף קטנות, אפשר למלא ולסגור כמו בורקס. 4אופים ב-180 מעלות, עד להשחמה. 5מטבל יוגורט: מערבבים את היוגורט והשמנת. מטגנים כרשה בחמאה, מרסקים לתוך התערובת, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל. מוזגים מעל המאפה ומגישים מיד. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |