
עוגיות מטוגנות: שקרים קטניםעוגיות מטוגנות שנמסות בפה, ממכרות בטירוף וקלות מאוד להכנה. מה צריך יותר מזה? כלום. חוץ מקנקן תה![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
אופן ההכנה:1במעבד מזון מכניסים את הקמח, החמאה, המלח והסוכר ומעבדים. מוסיפים את הביצה וכף מהמים הקרים וממשיכים לעבד את הבצק עד שהבצק מתמצק. אם התערובת עדיין פירורית מוסיפים עוד כף מים וקמח. 2מוציאים את הבצק, לשים ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים למקרר לשעה. 3מקמחים משטח ומרדדים את הבצק. חותכים לרצועות באורך של כ-6 ס"מ ורוחב של כ-3 ס"מ. מסובבים את הרצועות ויוצרים סרטים קטנים. בסיר מחממים שמן עמוק לטיגון ומכניסים את העוגיות אחת-אחת. 4מטגנים כל עוגייה כ-2 דקות עד שמתקבל צבע חום בהיר. מוציאים עם כף מסננת. 5מניחים על נייר סופג ומפזרים בנדיבות אבקת סוכר. מקפידים לכסות את כל הצדדים. 6מסדרים על צלחת הגשה.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |