אוכל
אוכל

זלביה במילוי בשר

הסופגניות התימניות לא האמינו שזה קורה להן - פתאום חצו אותן לשניים ומילאו בתערובת של בשר עם בצל ופטריות. אבל עובדה שזה קרה, ועובדה שזה היה כל כך טעים, שהיה שווה כרטיס כניסה לנבחרת

|מאסטר שף| פורסם14:15
זלביה במילוי בשר (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת
Rating:4.959reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לבצק:

  • 500 גרם קמח
  • 300 מ"ל מים
  • כף שמרים
  • חצי כף מלח
  • כף סוכר

למילוי:

  • שמן לטיגון
  • 1 בצל, קצוץ
  • חצי חבילת פטריות, קצוצות גס
  • 250 גרם בשר טחון
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1הבצק: לשים את כל החומרים היטב לקבלת בצק יחסית דביק. אם הוא יבש מדי מוסיפים עוד קצת מים. מניחים לתפיחה של 40-60 דקות, שבהן בכל 10 דקות לשים אותו קלות שוב.

2הטיגון: מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק. מרטיבים את היד ויוצרים כדורים ישירות לתוך השמן. שומרים על אש בינונית כדי שלא יישרף. מטגנים עד הזהבה ומוציאים (מומלץ לכסות את הסיר בזמן הטיגון).

3המילוי: מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפטריות, ממשיכים לטגן ומוציאים מהמחבת.

4מטגנים את הבשר הטחון ומוסיפים אליו את תערובת הבצל והפטריות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

5פותחים את כדורי הזלביה המטוגנים לשניים וממלאים במלית.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il