
המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1הבצק: לשים את כל החומרים היטב לקבלת בצק יחסית דביק. אם הוא יבש מדי מוסיפים עוד קצת מים. מניחים לתפיחה של 40-60 דקות, שבהן בכל 10 דקות לשים אותו קלות שוב. 2הטיגון: מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק. מרטיבים את היד ויוצרים כדורים ישירות לתוך השמן. שומרים על אש בינונית כדי שלא יישרף. מטגנים עד הזהבה ומוציאים (מומלץ לכסות את הסיר בזמן הטיגון). 3המילוי: מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפטריות, ממשיכים לטגן ומוציאים מהמחבת. 4מטגנים את הבשר הטחון ומוסיפים אליו את תערובת הבצל והפטריות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 5פותחים את כדורי הזלביה המטוגנים לשניים וממלאים במלית. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |