
המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח, המלח, המים והשמרים יחד לכדי בצק. לשים כ-10 דקות ומתפיחים 40 דקות לפחות, עד להכפלת הנפח. 2מטגנים במחבת שיכולה להיכנס לתנור את בשר הכבש, הבצל והתבלינים כ-7 דקות. מצננים את התערובת היטב (אפשר להעביר ל-10 דקות למקפיא. כשהתערובת פוגשת את הבצק היא חייבת להיות קרה). 3כשהבצק תפוח פותחים אותו לעלה בעובי סנטימטר, ומניחים על מחבת טפלון כאשר השוליים של הבצק עוברים את גבולות המחבת. מפזרים את תערובת הבשר ומקפלים את שולי הבצק עד שיגיעו למרכז המחבת (המרכז צריך להישאר פתוח במקצת). 4מחממים תנור ל-240 מעלות צלזיוס בתכנית של חום פאסיבי (שני גופי החימום עובדים, ללא מאוורר). 5מחממים את המחבת עם הלחמג'ון על אש גבוהה מאוד במשך 7 דקות, ומיד מעבירים לתנור ל-20 דקות נוספות. מומלץ להגיש עם סלט עלים וטחינה טרייה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |