
המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. 2חותכים את כל העגבניות לחצי ומניחים בצד. מוציאים את החרצנים מהזיתים. 3במכתש ועלי כותשים כמה עלי בזיליקום, שום ומעט שמן זית ומלח. 4מעבירים את הפסטה לקערה גדולה. מוסיפים את העגבניות וקורעים ביד כמה עלי בזיליקום. מוסיפים את הזיתים ואת הפלפלים האדומים המוחמצים, מתבלים במלח, פלפל, שמן זית וחומץ. 5קורעים את המוצרלה לחתיכות וביחד עם החלומי המטוגנת מוסיפים לקערה. מפזרים מעל את רוטב הבזיליקום ומזלפים מעל שמן זית. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. >> סלט פסטה וגבינה צפתית![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |